Ολοκληρωμένες υπηρεσίες λογοθεραπείας

Ας αναπτύξουμε τις δεξιότητές μας!

Επικοινωνία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών.

Η Κωνσταντίνα Κωστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Ολοκλήρωσε τις βασικές σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας “St. Kliment Ohridski” με τον τίτλο «Λογοπεδικός - Ειδικός παιδαγωγός», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στις «Επικοινωνιακές διαταραχές στην ανάπτυξη».

 

Χάρη στην αγάπη της για τον κλάδο της λογοθεραπείας, συνεχίζει να αναπτύσσει τις γνώσεις της, παρακολουθώντας έως και σήμερα, πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων, ώστε να ενημερώνεται για όλες τις επιστημονικές εξελίξεις και να παρέχει την κατάλληλη θεραπεία σε κάθε διαταραχή.

Από το 2007 και έπειτα έχει δημιουργήσει το δικό της θεραπευτήριο, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης και αξιολόγησης σε ένα ευρύτατο φάσμα διαταραχών λόγου και ομιλίας, με μέγιστο επαγγελματισμό και σεβασμό.

 

Ταυτόχρονα με το ιδιωτικό της θεραπευτήριο, εργάστηκε ως Λογοπεδικός, για μια δεκαετία σε κέντρα Αποκατάστασης στη Λάρισα, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και στην αποκατάσταση ατόμων με νευρολογικές παθήσεις.


Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών.

Εμπιστευθείτε

την εμπειρία της Λογοπεδικού Κωνσταντίνας Ε. Κωστοπούλου και μάθετε τα πάντα για τις διαταραχές ομιλίας και λόγου σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

hCaptcha